Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Seksioni i shtypit i Ambasadës Gjermane në Prishtinë

News

News, © Colourbox

17.04.2018 -

Das Pressereferat der Deutschen Botschaft Pristina informiert die kosovarische Öffentlichkeit über die Politik der Bundesregierung und die Arbeit der Deutschen Botschaft in Pristina

Seksioni i shtypit i Ambasadës Gjermane në Prishtinë

  • Informon opinionin publik kosovar në lidhje me politikën e Qeverisë Federale dhe aktivitetet e Ambasadës Gjermane në Prishtinë
  • është zyrë kontakti për përfaqësuesit e mediave kosovare dhe të atyre gjermane dhe ndërkombtare të akredituara në Kosovë
  • organizon udhëtimet e përfaqësuesve të mediave kosovare në Gjermani, në bashkëpunim me Institutin Goethe dhe
  • është partner i Zyrës Federale të Shtypit për mbështetjen e kontakteve mes mediave gjermane dhe kosovare.

Drejtuese e këtij seksioni dhe njëkohësisht zëdhënëse e Ambasadës është z. Anna Stege.


Nëse keni pyetje për Seksionin e Shtypit, apo dëshironi të regjistroheni në listën për pranimin e informatave nga Ambasada Gjermane, ju lutemi të plotësoni formularin e mëposhtëm.


Përmbajtje të tjera

Ihre Angaben

Felder mit einem * sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden.