Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Komunikatë për shtyp: Ditët e gjuhës gjermane në Kosovë nga 15-26 qershor 2021

TddS2021

TddS2021, © Ambasada Gjermane Prishtinë

17.06.2021 -

Ditët e gjuhës gjermane në Kosovë nga 15-26 qershor 2021

Sot Ambasadat e Gjermanisë, Austrisë dhe Zvicrës sërish së bashku me partnerë të shumtë i hapin Ditët e gjuhës gjermane në Kosovë. Ditët e gjuhës gjermane tashmë shënojnë një traditë të gjatë në Kosovë.

Përmbajtje të tjera