Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Komunikatë për shtyp: Inaugurimi i Sallës së gjermanishtes në Universitetin e Prishtinës

Ditët e Gjuhës Gjermane Kosovë 2021

Ditët e Gjuhës Gjermane Kosovë 2021, © Ambasada Gjermane Prishtinë

23.06.2021 -

Einweihung neuer Deutschraum an der Universität Pristina

Sot në Universitetin e Prishtinës solemnisht u inaugurua Salla e gjermanishtes së Katedrës së Gjuhës dhe Letërsisë gjermane nga Ministrja e Arsimit Arbërie Nagavci, Zëvendësambasadori gjerman Jan-Axel Voss dhe Rektori i Universitetit të Prishtinës Prof. Dr. Naser Sahiti. Njëkohësisht u prezantua edhe programi i ri i studimeve të nivelit MA „Gjermanishtja si gjuhë e huaj“, i cili do të nis në vitin akademik 2021/22.

Përmbajtje të tjera