Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Shpallje për vend të punës

Bild das Hände, die auf einer Computertastatur schreiben, zeigt.

Kontakt per  Mail, © colourbox.de

07.08.2018 -

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Prishtinë

nga data 01.10.2018 der më 31.03.2019 për Seksionin Ligjor-Konsullor dhe në bazë të kushteve vendore

kërkon një punonjës zyre.

Shpalljen e plotë për vend të punës e gjeni këtu.

Download