Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Shpallje për vend pune

Bild das Hände, die auf einer Computertastatur schreiben, zeigt.

Kontakt per  Mail, © colourbox.de

06.08.2018 -

Ambadsada e Republikës Gjermane në Prishtinë


kërkon të punësojë një punonjëse në Seksionin e Kulturës dhe Politikës sipas kushteve lokale. 


Afati i fundit i konkurimit: 8 prill 2019.


Shpalljen e plotë e gjeni këtu. 


Download