Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Shpallje për vend pune

Bild das Hände, die auf einer Computertastatur schreiben, zeigt.

Kontakt per  Mail, © colourbox.de

06.08.2019 -


Ambasada e Rpublikës Federale të Gjermanisë


kërkon të punësojë nga data 01 shtator 2019 një punonjës/e në Seksionin Ligjor dhe Konsullor. 


Afati i fundit i konkurimit: 15 gusht 2019, ora 09.00


Shpalljen e plotë e gjeni këtu.


Përmbajtje të tjera