Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Viza dhe hyrja

17.04.2018 -
Grenzschild Bundesrepublik Deutschland
Grenzschild Bundesrepublik Deutschland © dpa

Për të hyrë në Gjermani, shtetasit kosovarë, ose nënshtetasit e shteteve jo-anëtare të BE-së kanë nevojë për vizë. Lloji i vizës varet nga kohëzgjatja e qëndrimit të planifikuar. Dëshironi të shkoni në Gjermani vetëm për një kohë të shkurtër? Si turist? Planifikoni një qëndrim më të gjatë, p.sh. për të studiuar?

Ju lutemi zgjidhni së pari, sa kohë do të zgjatë qëndrimi që keni planifikuar: