Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Ushqime dhe pije

Bier

Bier, © dpa

10.04.2018 -

Gjermania vlenë të vizitohet edhe në aspektin kulinar. Përveç kuzhinës tradicionale këtë vërtetojnë sidomos çmimet e panumërta për shije për restorantet gjermane, të cilat dallohen me cilësi  dhe kreativitet të lartë. Verërat e mira gjermane përmbyllin këtë ofertë në këtë aspekt.