Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Festa dhe tradita

Freimarkt-Umzug in Bremen

karnevalFreimarkt-Umzug in Bremen, © dpa

10.04.2018 -

Në Gjermani ka shumë zakone dhe festa të ndryshme. Festat më të mëdha dhe më të rëndësishme janë Kërshëndellat dhe Pashkët. Por edhe „Karnevali“ ose „Oktoberfest“ gëzojnë popullaritet të madh. Më shumë rreth këtyre festave mund të lexoni në këtë faqe.