Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Sport

Kinder spielen Fußball

Kinder spielen Fußball, © Augenklick/KUNZ

12.04.2018 -

Sporti transmeton korrektësi, tolerancë dhe ndërkombtarizim dhe me këtë kontribon në komunikimin mes popujve. Ministria Federale e Punëve të Jashtme angazhohet me vite në kuadër të përkrahjes ndërkombëtare të sportit. Nëpërmjet kësaj dëshiron të përkrah kryesisht  ndërtimin dhe zgjërimin e aktiviteteve sportive në shtetet partner. Kjo rubrikë e faqës sonë të internetit Ju informon mbi punën dhe iniciativat e Ambasadës Gjermane në Prishtinë dhe partnereve të saj në fushën e sportit.

Përmbajtje të tjera

T'i mobilizojmë njerëzit - Përkrahja e sportit nga Ministria Federale e Punëve të Jashtme Në kuadër të përkrahjes ndërkombëtare të sportit Ministria Federale e Punëve të Jashtme që nga diti 1961…

T'i mobilizojmë njerëzit - Përkrahja e sportit