Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Ditët e Gjuhës Gjermane

Tage der deutschen Sprache 2022

Tage der deutschen Sprache 2022, © Deutsche Botschaft Pristina

Ambasada Gjermane, së bashku me Ambasadën Austriake dhe Zvicerane, Goethe Zentrum, Institutin Austriak të Gjuhës, Katedrën e Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane të Universitetit të Prishtinës, si dhe partnerë të tjerë çdo vit në maj organizojnë Ditët e Gjuhës Gjermane.

Me një sërë ngjarjesh, çdo vit festohet gjuha gjermane dhe prezantohet oferta e larmishme kulturore dhe gjuhësore në Kosovë.Përmbajtje të tjera