Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Ministri i Jashtëm Sigmar Gabriel viziton Kosovën

Ministri i Jashtëm Sigmar Gabriel viziton Kosovën
Më 14 dhe 15 shkurt 2018 Ministri Federal për Punë të Jashtme Sigmar Gabriel qëndroi për një vizitë të shkurtër në Kosovë.

Bundesaußenminister Gabriel trifft Staatspräsident Thaci
Bundesaußenminister Gabriel trifft Staatspräsident Thaci© Photothek.net

Ministri i Jashtëm Sigmar Gabriel viziton Kosovën

Më 14 dhe 15 shkurt 2018 Ministri Federal për Punë të Jashtme Sigmar Gabriel qëndroi për një vizitë të shkurtër në Kosovë. Në kryeqytet në Prishitnë Ministri Gabriel zhvilloi biseda me Presidentin e Shtetit Hashim Thaçi, Kryeministrin Ramush Haradinaj dhe Ministrin e Jashtëm Behgjet Pacolli. Gjatë një vizite të mëvonshme në pjesën veriore, në qytetin e Mitrovicës ai pati mundësi të takohet dhe shkëmbejë mendime me përfaqësues së shoqërisë civile dhe Kosovë, si dhe të vizitojë Urën e Mitrovicës mbi lumin Ibër.