Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Viza dhe hyrja

Dom in Köln

Dom in Köln, © dpa

Artikel

Për të hyrë në Gjermani, shtetasit kosovarë kanë nevojë për vizë. Lloji i vizës varet nga kohëzgjatja e qëndrimit të planifikuar. Dëshiron të shkoni në Gjermani për një kohë të shkurtër, si turist apo për një udhëtim pune? Atëherë viza e Shengenit është gjëja e duhur për ju.

Apo po planifikoni një qëndrim më të gjatë, a do të dëshironit të studioni ose të shkoni të bashkëshorti /bashkëshortja juaj në Gjermani? Atëherë  ju lutemi  lexoni udhëzimet për vizat nacionale.

nach oben