Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Adresa dhe orari punës

Emërtimi:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë

Udhëheqësja/i:

Joern Rohde, Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë

Vendi:

Prishtinë

Kodi postar:

10000

Telefoni:

+383 38 25 45 00

Fax:

+383 38 25 45 36

Për më shumë shihni deklaratën tonë mbi privatësinë!

Adresa postare:

Rr. Azem Jashanica 66

Adresa e rrugës:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë, Rr. Azem Jashanica 66, Arbëria, 10000 Prishtinë, Kosovë

Orari i punës:

E hënë - E enjte:
08:00 - 17:00

E premte:
08:00 - 14:00

Orari i sporteleve të Seksionit Ligjor-Konsullor (përfshirë sportelin e pasaportave) dhe Zyrës së vizave: Vetëm me termin të caktuar!

Qarku administrativ/kosullor:

Kosovë

E-maili:

info@pristina.diplo.de

Gjuhët zyrtare: Gjuha shqipe, Gjuha serbe

Numra të rëndësishëm të telefonit:

Emergjenca  112
Policia 92 (nga celulari: 192)
Zjarrfikësat 93 (nga celulari: 193)

Në ditët si në vijim Ambasada mtetet e mbyllur:  

01.01.2020  Viti i Ri
17.02.2020  Dita e Pavarësisë
10.04.2020  Pashkët katolike, e premta e Pashkëve
13.04.2020  Pashkët katolike, e hëna e Pashkëve
01.05.2020  Dita Ndërkombëtare e Punes
08.05.2020  75-vjetori i Çlirimit nga Nacional-Socializmi
21.05.2020  Dita e të Shelbuemit katolik
25.05.2020  Fiter Bajram (Fundi i Ramazanit)
01.06.2020  Rrëshajë e Madhe katolike, e hëna e Rrëshajëve
31.07.2020  Kurban Bajram
03.10.2020  Dita e Bashkimit të Gjermanisë
24.12.2020  Nata e Krishtlindjeve Katolike
25.12.2020  Krishtlindjet katolike, dita e parë
26.12.2020  Krishtlindjet katolike, dita e dytë
31.12.2020  Nata e Vitit të Ri