Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Studime, kualifikim dhe kurse të gjuhës në Gjermani

Study in Germany

Study in Germany, © colourbox.de

Studime dhe kurse te gjuhës –  çfarë duhet të di

Gjermania është një nga vendet më të dëshiruara në botë për studime. Arsimimi i studentëve të huaj të kualifikuar në shkollat e larta gjermane është prioritet parësor i qeverisë federale.

Më poshtë mund t’i gjeni informatat më të hollësishme rreth aplikimit për dhënien e vizës për studime, kualifikim dhe kurse të gjuhës.